Al vanaf 1999 vind u ijsboerderij Gommers aan de doorgaande weg van Nederweert-Eind naar Leveroy. Omringd door de natuur, prachtige wandelgebieden en openluchtmuseum Eynderhoof op een steenworp afstand.

Sinds de zomer van 2017 zijn er een fietspad en wandelpad gekomen vanaf de ijsboerderij die de verbinding met de natuur versterken. Sinds 2018 is de ijsboerderij ook Gastheer van het Landschap!
Op onze ijsboerderij kunt u een plekje vinden op ons terras en mocht het weer net iets minder zijn dan hebben wij binnen ook een plekje voor u! Genietend van een handijsje,  ijscoupe of lunch kunnen uw kinderen ravotten.

Sinds een aantal jaar hebben wij de openingstijden van onze ijsboerderij verruimd: vanaf 10.30 uur staan onze “natuurlijk” lekkere ijsjes voor u klaar. Mocht u tussen de middag trek hebben, we hebben een kleine en eenvoudige lunchkaart tussen 10.30 en 14.00 uur.

Medio juli opent jaarlijks ook ons maisdoolhof, niet alleen leuk om met het gezin te beleven, ook als een compleet verzorgd kinderfeestje is dit gezellig!

Een woordje van de klant

Ons Maisdoolhof

Medio juli opent jaarlijks het maisdoolhof, niet alleen leuk om met het gezin te beleven, ook als een compleet verzorgd kinderfeestje is dit gezellig!

Bekijk hieronder een korte impressie van ons maisdoolhof.