Maïsdoolhof Nederweert-Eind

Het weer heeft meegewerkt en alle voorbereidingen zijn getroffen! Het nieuwe maïsdoolhof van 2023 gaat weer open!

Ook dit jaar hebben we weer een uitdagend maïsdoolhof gerealiseerd. Dit jaar met een hele leuke samenwerking met Toypro. Ga jij opzoek naar alle vragen, probeer je alle extra opdrachten uit en raad je het juiste aantal lego steentjes?!

In het perceel van maar liefst 5 voetbalvelden groot, ligt het maïsveld wat wederom is omgetoverd tot het grootste maïsdoolhof van Nederland! En dat allemaal bij IJsboerderij Gommers in Nederweert-Eind.

Ook dit jaar zijn jullie weer van harte welkom om de uitdaging aan te gaan en de puzzel op te lossen. Zo komen jullie erachter dat maïs niet alleen voer voor de koeien is, maar dat je er ook heel veel lol in kan beleven. Gaande weg wordt je kennis over lego, maïs en de boerderij op de proef gesteld. Als je de uitgang hebt gevonden kun je nog een lekker ijsje eten en spelen in de speeltuin!

Origineel uitje

Weer eens iets nieuws ontdekken met de kinderen? Een middagje speuren in het doolhof is voor jong en oud een leuke uitdaging!

U BENT NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Wij nodigen u graag uit voor een bezoekje aan ons maïsdoolhof en onze ijsboerderij!

Genieten & Ontspannen

Op onze ijsboerderij kunt u een plekje vinden op ons terras en mocht het weer net iets minder zijn dan hebben wij binnen ook een plekje voor u! Genietend van een handijsje of ijscoupe kunnen uw kinderen ravotten.

Bekijk hierlangs ook de 2 wandelroutes die voorbij onze ijsboerderij komen.

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland