Maïsdoolhof Nederweert-Eind

Het weer heeft meegewerkt en alle voorbereidingen zijn getroffen! Het maïsdoolhof van 2022 is een feit!

Ook dit jaar hebben we weer een nieuw, uitdagend maïsdoolhof gerealiseerd. Dit jaar staat het doolhof volledig in het teken van het jubileum van harmonie Pro Musica uit Nederweert-Eind. Ben jij klaar voor de speurtocht in de meters hoge maïs waar je muzikale kennis op de proef wordt gesteld?!

In het perceel van maar liefst 5 voetbalvelden groot, ligt het maïsveld wat wederom is omgetoverd tot het grootste maïsdoolhof van Nederland! En dat allemaal bij IJsboerderij Gommers in Nederweert-Eind.

Ook dit jaar zijn jullie weer van harte welkom om de uitdaging aan te gaan en de puzzel op te lossen. Zo komen jullie erachter dat maïs niet alleen voer voor de koeien is, maar dat je er ook heel veel lol in kan beleven. Gaande weg zullen jullie steeds meer te weten komen over muziek, de harmonie en je eigen muzikale kunsten. Als ze dan de uitgang hebben gevonden kunnen ze nog een lekker ijsje eten en spelen in de speeltuin!

Origineel uitje

Weer eens iets nieuws ontdekken met de kinderen? Een middagje speuren in het doolhof is voor jong en oud een leuke uitdaging!

U BENT NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Wij nodigen u graag uit voor een bezoekje aan ons maïsdoolhof en onze ijsboerderij!

Genieten & Ontspannen

Op onze ijsboerderij kunt u een plekje vinden op ons terras en mocht het weer net iets minder zijn dan hebben wij binnen ook een plekje voor u! Genietend van een handijsje of ijscoupe kunnen uw kinderen ravotten.

Bekijk hierlangs ook de 2 wandelroutes die voorbij onze ijsboerderij komen.

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland